Etusivu
Työnantajalle

Työnantajalle

Tarvitsetko tilapäiväistä tai pidempiaikaista työvoimaa vai tarvitsetko apua rekrytointiprosessissa?

Työvoiman vuokraus:

Välitämme ammattitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Oli tarpeesi sitten pitkäaikaista tai lyhyttä, etsimme Teille sopivat työntekijät. Haastattelemme jokaisen potentiaalisen hakijan ja valitsemme sopivimmat ehdokkaat ko. tehtävään. Voimme myös suorittaa lopullisen valinnan tai yrityksesi voi itse valita sopivista parhaan. Toimintatavat sovimme toimeksiannossa rekrytointitarpeen ja tehtävän mukaan.

Työvoimanvuokraus on riskitön rekrytointitapa ja antaa mahdollisuuden arvioida työntekijän sopivuutta työtehtävään ja -yhteisöön ennen vakinaistamista. Voit palkata työntekijän yritykseesi vuokrasopimuksen päätyttyä.

Laskutamme yritystäsi vain tehdyistä työtunneista ja vastaamme mahdollisista sairaslomien kustannuksista.

Rekrytointi:

Suomen Vuokramestarit ei ole vain vuokratyövoimaa välittävä yritys. Hoidamme koko rekrytointiprosessin etsiessänne vakituista työvoimaa tai jopa yrityksenne avainhenkilöitä. Hoidamme kaiken: ilmoittelun, haastattelut, testaukset ja valinnan. Rekrytointiprosessi ja tehtävät toimenpiteet räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Kokeneet asiantuntijamme tekevät rekrytointi prosessin huolella.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö tai soita

Työnantaja tarvisetko lisää osaavaa työvoimaa?

Jätä yhteydenottopyyntö ja katsotaan yhdessä parhaat tekijät tarpeeseenne!
Toiminta-alueena koko Suomi
Radiomainos